OVER LOTTE.

Mijn hart ligt bij de kinderopvang.

Pedagogisch coaching, Lotte de Haas van Vlotte
Met liefde draag ik bij aan de ontwikkeling van de nieuwe generatie. De ontwikkeling van een kind fascineert mij. De ontwikkelingsfases volgen elkaar in hoog tempo op waardoor het stellen van de juiste randvoorwaarden om te kunnen ontwikkelen groot is.

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel, ik pas de mogelijkheden toe om deze naar een hoger niveau te brengen en de kwaliteit te borgen. Kwaliteit lever je met elkaar! Door met elkaar te verbinden stellen we de juiste randvoorwaarden zodat professionals, ouders en kinderen zich kunnen ontwikkelen.

Open, nieuwsgierig, kritisch, oprecht en veelzijdig typeert mij. Mijn veelzijdigheid komt voort uit mijn brede interesse, ervaringen en afgeronde opleidingen HBO Pedagoog (afstudeerrichting- opvoedingsondersteuning) en MBO interieurstylist. Sinds het afronden van de HBO opleiding Pedagogiek heb ik mij onder meer ontwikkeld op het gebied van VVE, gespreksvoering, opvoedingsondersteuning, coaching van pedagogisch medewerkers en de inrichting van groepen. 

Lotte de Haas
Eigenaar van Vlotte